Reserveren

Beste gast,


Vanaf 1 juni kunnen wij voorzichtig onze deuren weer openen. Vanwege de coronamaatregelen mogen wij, helaas maar terecht, minder dan 50% van ons restaurant bezetten. Vandaar dat we op vrijdag, zaterdag en zondag met twee zittingen gaan werken. Je kan dus op die dagen reserveren van 17:30 tot 20:00 uur of vanaf 20.30 uur. Op maandag, woensdag en donderdag ben je vrij om te kiezen hoe laat je wilt reserveren.

 

Verder mogen er maximaal 2 gasten aan één tafel plaatsnemen, tenzij je een gezamenlijk huishouden vormt of 1,5 meter uit elkaar zit. In het restaurant mogen we maximaal 30 gasten ontvangen. Reserveringen voor groepen kunnen we dus voorlopig niet aannemen. Reserveren is verplicht evenals het invullen van een gezondheidsverklaring. Verder doen wij er alles aan om je een veilige en gezellige middag of avond te bezorgen. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie reservering graag tegemoet!

N.B. Je helpt ons als je in juni of juli nog niet betaalt met een dinercheque.

 

Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen, te bellen met 0252-418023 of te e-mailen naar restaurant@rdvs.nl. Zodra je van ons een bevestiging ontvangt is de reservering een feit. 


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Created by: Free Design