Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

Nieuwe kaart met ingang van 14 december 2019

 

Indiase linzenkoekjes│amchoor ki chutney│avocado│little gem│toast met gegrilde kingboleet│zoetzure groenten│uien marmelade 

€ 21

 

Gebakken Kabeljauw filet│risotto van cêpes│gebakken schorseneer│ paddenstoel│bladpeterselie│beurre blancsaus met rode biet

€ 22

 

Gebakken Hollandse rode poon filet│inktvis-pasta met ansjovis│courget met knoflook│kapper-appel│licht gerookte tomatensaus 

€ 22

 

Kalfs ribeye│marbré van knolselderij, aardappel en salie│romige spitskool met Serranoham│saus van rode wijn, kalfsjus en morieljes

€ 23                        Extra eendenlever krullen + € 6

 

Fazantfilet op het karkas gebraden│witlof│oesterzwam│risoni met gekonfijte fazant en geitenkaas│wildjus met pruimedanten 

€ 23                        Extra eendenlever krullen + € 6

 

Gebraden tournedos│stamppot van gebakken aardappel│flowersprouts│spek│saus van rode wijn en blue Stilton 

€ 29                        Extra eendenlever krullen + € 6 

 

Hoofdgerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening                                                                       

€ 23                        Extra eendenlever krullen + € 6

 

Puntzak dikke frites│huisgemaakte truffelmayonaise                                                                            

€ 4.20

 

Heb je een allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Created by: Free Design