Hoofdgerechten


Creatief, culinair hoogstaand en met liefde bereid, dat is een veelgehoord compliment over onze hoofdgerechten. Maar beslist u zelf. De bijpassende wijnen worden zorgvuldig door onze sommelier uitgezocht en passen uitstekend bij de gerechten. Alleen al van het bekijken van de kaart loopt het water je in de mond!

 

Nieuwe kaart met ingang van 22 juni 2019

 

Involtini melanzano│kikkererwten│tomaat│oregano│olijven│gegrilde zoetzure aubergine│Tallegio│little gem│asperge│bechamel 

€ 21

 

Gebakken roodbaarsfilet│stamppot van Romeinse sla, tomaat en kappers│lamsoren en zeekraal│saus van Zeeuwse mosselen

€ 22

 

Hollandse scholfilet│risotto van wortel│gebakken venkel │red chart│saus van kreeft 

€ 22

 

Gebraden tamme eendenborst│crème van geroosterde bataat│paksoy│groene asperge│shiïtake│saus van rode wijn en knoflook

€ 22                             (met extra eendenlever krullen + € 6)

 

Gebraden lamsbiefstuk│geroosterde padron paprika│meiknol│Dauphine aardappel met kruiden│saus van sherry en Chorizo│

€ 22                             (met extra eendenlever krullen + € 6)

 

Gebraden tournedos│Iers rundvlees│gebakken ui│snijboon│doperwt│aligot met truffel│saus van rode wijn en gerookt spek 

€ 29                             (met extra eendenlever krullen + € 6)

 

Hoofdgerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening 

€ 22                             (met extra eendenlever krullen + € 6)

 

Puntzak dikke frites│huisgemaakte truffelmayonaise  

€ 4.20

 

Heb je een Allergenen intolerantie? Meld het ons en wij helpen je verder!

 

Created by: Free Design