Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

Nieuwe kaart met ingang van 9 februari 2020: 

 

tartaar feb 2020 klTartaar van mango en feta│crostini van zuurdesem│hummus van rode biet en truffel│tuinkers│crumble van olijf

€ 12

 

Italiaanse salade│gebakken gamba’s│koolrabi│dille│citroen│ricotta│spicy coulis van gerookte paprika en tomaat

€ 13

 

Carpaccio feb 2020 klCarpaccio│dungesneden Iers rundvlees│Old Amsterdam kaas│Amsterdamse ui│radijs│mayonaise van anijs│pijnboompit

€ 13                        (Extra eendenlever krullen + € 6)

 

Bonbon lever feb 2020 klBonbon van eendenlever│krokante quinoa│gerookte eendenborst│Kimchi van rode kool│mayonaise van gefermenteerde knoflook

€ 15

 

houtduif feb 2020 klHoutduif filet│sous vide gegaard│huisgemaakte bitterbal van gevogelte│Romige parelgort met cêpes│zuurkool│eigen jus met tamarinde

€ 15

 

Voorgerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening                                                                                 

€ 13

 

Tussengerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening

€ 11

 

Al onze voorgerechten zijn, desgewenst in grotere portionering, ook als hoofdgerecht te bestellen

Heb je een Allergenen intolerantie? Meld het aan ons en wij helpen je verder!

Created by: Free Design