Voorgerechten


Een voorgerecht dient om de smaakpapillen op gang te brengen en te prikkelen. Uiteraard zijn onze voorgerechten geselecteerd op seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met uiterste zorg wordt elk voorgerecht vakkundig opgemaakt. Smullen geblazen dus.

 

Nieuwe kaart met ingang van 22 juni 2019: 

 

Poké salade met tonijn│quinoa│doperwt│pittige ananas relish│sesam│gemarineerde wortel│citroen crème fraîche

€ 14

 

Vegetarische salade│gebakken haloumi kaas│rode biet│pijnboompit│vinaigrette van granaatappel│crostini met oregano pesto

€ 12

 

Carpaccio van rundvlees│brande hazelnoot│”ouwe Jan” kaas│dressing van mosterd en honing│kappers│olijf│venkel│dille

€ 13                                     (met extra eendenlever krullen + € 6)

 

Truffels van eendenlever en pistache│St. Danielle ham│rabarber confiture│witlof│salade van koolrabi

€ 15

 

Gewokte gamba’s│knoflook│chili│kokosroom│koriander│limoen│noedels│doerian│rode curry kroepoek 

€ 15

 

Voorgerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening 

€ 13

 

Tussengerecht│menu De Vier Seizoenen│wisselend│vraag onze bediening     

€ 11

 

Al onze voorgerechten zijn, desgewenst in grotere portionering, ook als hoofdgerecht te bestellen

Heb je een Allergenen intolerantie? Meld het aan ons en wij helpen je verder!

Created by: Free Design