De Grote Online Restaurant QUIZZZ


Saturday Late Night Quiz 6 maart

Saturday Late Night Quizzz

Zaterdag 6 maart 2021 - van 20.30 tot 22:30 uur ,

 

Midden in de winter gaan we weer een Spelletje doen!

 

Samen met Kwis-spelen, Wereld Wijnen, Goodnight Slaapkamers en Ferocius Events organiseren wij op zaterdag 6 maart weer een nieuwe editie van de: Saturday Late Night Quizzz! Het spel wordt live via Facebook, vanuit de locatie van Goodnight Slaapkamers, uitgezonden vanaf 20.30 uur. Ben jij (weer) van de partij?

 

Het belooft een top avond te worden, vol gezelligheid, leuke vragen, anekdotes, live muziek, lekkere happen van De Vier Seizoenen en uiteraard heerlijke wijnen van Wereld Wijnen. Het enige wat je nodig hebt, is minimaal 1 deelnemer met een Facebook account om op onze Facebook pagina de livestream te kunnen volgen, en 1 device (mobiel of tablet) om de antwoorden in te voeren.

m.m.v. Anne Creatief, Sligro Leiden, Keurslager Ronald Clemens, The Opdam groenten en fruit,

Grimbergen Boeken Lisse, Bakkerij van Eeden Noordwijkerhout en Annet Weelink design.

 

Wat gaan we doen?

Vanuit Goodnight Slaapkamers te Cruquius gaan we live via Facebook de quiz spelen. De Quizzz start om 20:30 uur en duurt tot ongeveer 22:30-23:00 uur. Het belooft een gezellige en interactieve avond te worden, waarin allerlei vragen over wijn, eten, muziek en ontspanning aan bod komen. Rond 22.45 uur sluiten we af en wordt de uitslag bekend gemaakt! Vanaf ongeveer 20:20 zal de uitzending starten met ons testbeeld.

 

Hoe kan je meedoen?

Inschrijven kan vanaf nu via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0252-418023, of 06-1227 7605 

De prijs is € 25,- p.p. inclusief een heerlijk Borrelpakket en wijnen van Wereld wijnen. Minimale deelname is 2 personen.
Inschrijven kan tot uiterlijk 5 maart, dus wacht niet te lang!

 

Haal op 6 maart de informatie en het borrel- en wijnpakket op 

Op zaterdag 6 maart tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen jullie het borrel- en wijnpakket ophalen bij Restaurant De Vier Seizoenen aan de Heereweg 224, 2161 BR in Lisse. Uiteraard zit hier ook de informatie bij die je nodig hebt.

 

Extra diner en wijn bestellen

Wil je het jezelf de hele avond lekker en gemakkelijk maken? Op onze site www.rdvs.nl kun je onze heerlijke gerechten, wijnen of ons Thuismenu bestellen voor je diner voorafgaand aan de Quizzz, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0252-418023 of WhatsApp 06-50828824. Je kunt het natuurlijk ook gelijk doorgeven bij aanmelding voor de quiz. 

Wij hebben de keuze uit 3 voorgerechten, een lekker tussengerecht, 4 hoofdgerechten en 2 desserts. Maar wellicht is 1 gerecht voor jullie wel voldoende!

Tip! Een lekkere fles Cava om de Quizz mee te starten heb je al voor € 19.50.

 

 

Created by: Free Design