Eten wat de pot schaft Menu

IMG_5134.jpegOntdek een nieuw culinair avontuur: Elke donderdag vóór het Try-Out Diner!

 

In Restaurant De Vier Seizoenen in Lisse zetten we smaakbeleving altijd op de eerste plaats. We zijn verheugd om ons nieuwste culinaire avontuur te presenteren: het ‘Eten wat de pot schaft’ Menu, speciaal beschikbaar op elke donderdagavond voorafgaand aan het Try-Out Diner, startend op donderdag 15 februari.

 

Passie, duurzaamheid en versheid hand in hand

Dit unieke menu combineert onze passie voor duurzaamheid met de belofte van versheid. We gebruiken verse ingrediënten van onze 'oude' à la carte menukaart om overheerlijke en unieke gerechten te creëren.

 

Voor iedereen een verrassing

Bij dit avontuur kan jouw ervaring aan tafel verschillen van die van anderen. Afhankelijk van de verse ingrediënten die we hebben, serveren we een dynamisch en wisselend aanbod. Elk gerecht is een verrassing, speciaal gecreëerd voor jou.

 

Kies jouw culinaire Eten wat de pot schaft Menu

- 3 gangen: €30

- 4 gangen: €35

- 5 gangen: €40

 

Jouw voorkeuren en allergieën zijn belangrijk

Jouw smaak en gezondheid staan bij ons centraal. Laat ons weten wat jouw voorkeuren zijn of als je allergieën hebt. Onze keukenbrigade zal met zorg gerechten samenstellen die aan jouw wensen voldoen.

 

Exclusief beschikbaar voor diner

Deze unieke ervaring is alleen beschikbaar tijdens ons diner. En alleen op de donderdag voorafgaand aan het Try-Out Diner.

 

Reserveer een tafel en laat je verrassen!

Reserveer een tafel door te bellen naar 0252-418023 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen je te zien op donderdag 15 februari!

Created by: Free Design