Sharing Weken

iStock-1039662312.jpeg

Het voorjaar starten met goede gewoontes, dat zijn we ook nu weer van plan voor 2024. Dat doen we bij Restaurant De Vier Seizoenen in Lisse dan ook meteen goed met de "Sharing Weken". Zowel met de lunch als tijdens diner serveren wij menu's en gerechten die perfect zijn om lekker met elkaar te delen. Wij zijn alle dagen, behalve dinsdag, geopend voor zowel de lunch als diner.

Sharing Weken van 1 februari t/m 17 maart

Tijdens deze Sharing Weken kan je samen een heerlijk 4-gangen SharingMenu bestellen voor slechts € 39,50 per persoon (in plaats van € 48,-). Het menu is per tafel te bestellen en bestaat uit 3 voorgerechten (vis, vlees en vegetarisch), een soep als tussengerecht, 3 hoofdgerechten (vis, vlees en vegetarisch) en een Grand dessert. Deze actie loopt van donderdag 1 februari tot en met zondag 17 maart zowel voor lunch als voor diner.

Lunchliefhebber? Ga voor de Sharing LunchPlank

Ben jij meer een lunchliefhebber? Bij Restaurant De Vier Seizoenen kun je tijdens de Sharing Weken ook samen genieten van onze speciale Sharing LunchPlank. Voor slechts €14,50 per persoon trakteer je jezelf en je gezelschap op een plank vol verrukkelijke lunchgerechten. Onze rijkelijk gevulde plank bevat heerlijk boerenland brood, drie soorten smakelijk beleg, warme soep, een krokante rundvleeskroket, goudbruine frites en romige boter. Heerlijk toch om om samen te genieten van een ontspannen en smaakvolle lunch! 

 

Tafel reserveren

Reserveer een tafel voor de Sharing Weken door te bellen op 0252-418023 of stuur een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet s.v.p. niet te vermelden dat je gebruik wilt maken van deze leuke en culinaire aanbieding. De Sharing Weken zijn er voor gezelschappen vanaf 2 personen.

De Sharing Weken zijn niet geldig op 14, 15 en 16 februari en 8 maart of in combinatie met andere acties of aanbiedingen.

 

Sharing Weken│Menu

Donderdag 1 februari t/m 17 maart 2024

 

│ Lunchsuggestie │ 14.50 p.p.

lunchplank compleet │ boerenland brood │ 3 soorten beleg │

kopje soep │ rundvlees kroket │ frites│ boter

 

│ lunch- en dinersuggestie │ 39.50 p.p.

menu vanaf 2 personen │ tijdens lunch en diner

 

 3 voorgerechten │ vis, vlees en vegetarisch │

 │ die je keer met elkaar deelt │

 

* * *

│ 2 heerlijke soepjes │

│ dagelijks wisselend │

 

* * *

3 hoofdgerechten │ vis, vlees en vegetarisch │

│ die je met elkaar deelt │

 

* * *

│ grand dessert │ De Vier Seizoenen 

combinatie van onze desserts │ om met elkaar te delen

 

 │ extra te bestellen  │

Wijnarrangement 4 glazen 29

Bierarrangement 4 glazen 18

 

 
 

 

 

 

Created by: Free Design